Turistes en un mar de flors

02/03/2020

Més de 1.600 persones estrenen la temporada de Fruiturisme, que arribarà al seu punt àlgid els dos pròxims caps de setmana

La floració dels fruiters va omplir de turistes el Baix Segre aquest cap de setmana. Alguns eren de llunyanes procedències com el Japó, l’Argentina, el Canadà o Cuba i altres de poblacions més pròximes, com Girona, Barcelona, Sabadell, Manresa, Vic, Ripoll, Berga o Sant Cugat, entre moltes altres. Tots van quedar embadalits per l’espectacle natural de presseguers i ametllers en flor.

A Aitona, més de mil persones van passejar ahir pels camps florits, que se sumen als sis-cents que havien vingut des de dijous. Els autobusos no van parar d’arribar des de les 10.00 fins a les 13.00 hores. En total, van ser sis durant tot el matí. En aquest sentit, l’alcaldessa, Rosa Pujol, va valorar molt positivament aquesta xifra ja que es tracta del tret de sortida per als dos pròxims caps de setmana, en què aquesta localitat espera superar els 20.000 visitants, xifra que considera factible tenint en compte l’inici de la nova temporada que acabarà a finals de mes. 

Veure els arbres florits va ser l’objectiu complert de la mare d’Anna Pons, de Manresa, que no volia perdre’s aquesta imatge als vuitanta-nou anys. “Són coses que ens compensen de la feina que costa organitzar les visites”, va dir Pujol.

Amplia informació a SEGRE
SEGRE