Torrefarrera suspèn el Parc de Nadal davant l'alarmant augment d'infeccions de Covid a la localitat

26/12/2021

Un total de 54 casos acumulats la última setmana, dos vegades i mitja més que l'anterior.

L'Ajuntament de Torrefarrera ha emés aquesta tarda una nota on es comunica al veïnat la suspensió del Parc de Nadal, previst entre el 28 de desembre i l`1 de gener, per l'increment desfermat de les infeccions de la Covid 19 a la localitat. Es manté, malgrat tot, l'acte d'entrega de les cartes al Camarlenc, previst per demà dilluns, perquè es fa a l'aire lliure, al polígon industrial. Aquesta és la nota que ha fet pública aquesta tarda l'Ajuntament de Torrefarrera:

"SUSPENSIÓ DEL PARC DE NADAL
Benvolguts veïns i veïnes,
L’augment de casos de COVID a Torrefarrera, obliga a prendre mesures per evitar que el contagi passi a ser comunitari.
Avui, a Torrefarrera hem arribat a 54 casos acumulats de COVID la última setmana, i una taxa de 1.177 casos sobre 100.000 persones (la setmana anterior van ser 22 casos i una taxa de 479 sobre 100.000). Això indica que en una setmana hem augmentat dues vegades i mitja els casos positius, destacant els casos que han afectat a nens i nenes.
Al Segrià, també creix i ja tenim 869 casos sobre 100.000 persones (la setmana anterior eren 623 casos).
La incidència hospitalària continua augmentant, i les darreres dades informen de 140 persones hospitalitzades a la regió sanitària, i 24 persones a l’UCI.
Per això, ens veiem obligats a suspendre el Parc de Nadal des del dimarts 28 fins al dissabte 1 de gener (ambdós inclosos). Si l’evolució epidemiològica ho permet, s’estudiarà obrir-lo uns dies a partir del 2 de gener.
L’entrega de la carta al Camarlenc de demà, com que es fa majoritàriament a l’aire lliure a l’entorn de l’empresa ICG, i l’entrega de la carta es fa durant pocs minuts i en una sala gran i amb menys de 10 persones, es manté amb el format previst.
Aprofitem per seguir insistint en la prudència. La contagiositat actual és molt alta, i afecta també a la canalla."
Infolleida