Torrefarrera organitza de nou el Concurs de Pintura Ràpida dins la Setmana Cultural

20/04/2022

El certamen, que arriba a la 12a edició, tindrà lloc diumenge, 24 d’abril durant el matí, i les inscripcions es podran fer del 18 al 22 d’abril

Després d’uns anys d’aturada, l’Ajuntament de Torrefarrera torna a organitzar el pròxim diumenge, 24 d’abril durant el matí, el 12è Concurs de Pintura Ràpida, 8è Memorial Josep M. Ribert.

 

Les inscripcions al concurs de pintura són gratuïtes i es poden fer del 18 al 22 d’abril enviant un correu electrònic a [email protected] o a [email protected].

 

El mateix dia 24 d’abril a les 18 hores es donaran a conèixer les tres obres guanyadores, que s’enduran un primer premi de 1.500 euros, un segon premi de 700 euros, ambdós atorgats per l’Ajuntament de Torrefarrera, i un tercer premi de 250 euros atorgat per PrintLleida.

 

El certamen s’emmarca enguany dins la 33a Setmana Cultural de Torrefarrera, que tindrà lloc del 22 d’abril a l’1 de maig i que portarà a la localitat una vintena d’actes, entre els quals hi haurà l’espectacle del Pallasso Sabanni “Amb P de Pallasso”, dissabte, 23 d’abril; l’obra de teatre “La Rambla de les Floristes” de Josep Ma de Sagarra, divendres 29 d’abril; “Tempo” de la companyia InHabitants, dissabte 30 d’abril; la presentació del llibre de Francesc Canosa “Aigua a les venes”, el mateix 30 d’abril, p l’obra de teatre “Il·Lia” de Miscel·lània Teatre, diumenge 1 de maig, entre molts altres.

 

Infolleida