L'alcalde de Puigverd de Lleida torna al capdavant de l'ajuntament

27/03/2024

Dos de les acusacions contra ell han estat sobresegudes i una altra s'investiga

L’alcalde de Puigverd de Lleida, Josep Solsona (Junts), torna a estar al capdavant de l’ajuntament, després de tres setmanes en què la regidora Úrsula Barrufet ha estat alcaldessa accidental. Solsona ha tornat a exercir com a primer edil quan dos de les acusacions contra ell han estat sobresegudes de forma provisional: una per maltractaments en el si de la família i una altra per coaccions i amenaces. 

La tornada de Solsona va agafar per sorpresa el grup municipal de Junts. Alguns dels membres es van mostrar decebuts i van avançar que es reuniran per decidir què fer. Quant a les acusacions contra Solsona, el Deganat dels jutjats de Lleida manté en uns llimbs la investigació de la denúncia contra ell per presumptes abusos sexuals. 

D’altra banda, el Jutjat de Violència contra la Dona ha arxivat la part referent a maltractaments i un dels d’instrucció ha desestimat la denúncia sobre suposades coaccions i amenaces presentada contra Solsona per una professora del col·legi al qual van els seus fills, en tots dos casos per absència de proves incriminatòries i a proposta de la fiscal.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida