L'Ajuntament de Seròs dota amb més de 1.000 mascaretes i 100 pots de gel hidroalcohòlic els comerços locals per garantir la seva reobertura

08/05/2020

També més de 600 mascaretes per la gent del poble fetes per voluntàries.

L'Ajuntament de Seròs ha repartit entre els comerços i establiments locals més de 1.000 mascaretes i més de 100 pots de gel hidroalcohòlic per afrontar la seva reobertura amb garanties de seguretat, tant pels seus titulars, empleats i veïns i veïnes de la localitat.

A més, gràcies a les voluntàries del poble que han confeccionat mascaretes de cotó reutilitzables, s'han pogut repartir més de 600 mascaretes als serosans i serosanes.

Així mateix, s'ha fet un donatiu de 200 mascaretes a l'ONG de l'Equip de Rescat i Emergències de Catalunya - EREC, a través del seu membre Didac Prunera. Aquestes mascaretes seran enviades al “Camp de Refugiats/des de Moria a l'Illa de Lesvos”.
Per tenir més informació sobre aquesta iniciativa i ajudar a l’EREC a reunir 1.000 mascaretes pel 15 de maig per a protegir refugiats de les illes gregues de la #Covid-19, visita el seu perfil Equip de Rescat i Emergències de Catalunya - EREC

Infolleida