L'aeroport d'Alguaire rep els primers dos-cents esquiadors suecs i un segon Boeing 747

03/02/2020

L’aeroport d’Alguiare va rebre ahir al matí els primers dos-cents esquiadors suecs, i a la tarda va arribar el segon Boeing 747 per completar actuacions de manteniment, segons van explicar fonts d’Aeroports de la Generalitat. El turoperador Quality Travel és l’únic que opera a les instal·lacions del Segrià després que la fallida de Thomas Cook el deixés sense vols al Regne Unit el setembre de l’any passat. No obstant, el turoperador Neilson, que treballava amb aquesta firma, no descarta tornar a l’aeroport en un futur. Tres anys abans, el turoperador israelià Arkia també el va desestimar com a destinació. Des d’aleshores, l’aeroport ha fet un gir a usos logístics i industrials (vegeu el desglossament). A les 12.15 hores, amb tres quarts d’hora d’antelació, van arribar 139 passatgers d’Estocolm, la majoria dels quals en direcció a Andorra. No obstant, un grup d’onze esquiadors es van decantar per les instal·lacions de Baqueira-Beret.

Quality Travel ja va oferir l’any passat les pistes araneses com a alterativa i les mantindran l’any que ve. Responsables d’aquesta empresa van indicar que els clients estan satisfets, són bons esquiadors i vénen a buscar “noves experiències”. Cap a les 14.00 hores es va enlairar l’avió amb 69 passatgers en direcció a la capital sueca. Les mateixes fonts van indicar que el cap de setmana que ve s’esperen més viatgers. Els vols d’anada i tornada de la companyia es mantindran fins a finals de març. 


Uns 70 viatgers arribats de Barcelona fa dies van partir a les 14.00 hores cap a la capital escandinava

 Cap a les 17.00 hores va aterrar procedent de Tolosa el segon Boeing 747 que acull l’aeroport. Es tracta d’un Jumbo de càrrega de l’empresa Atlas Air Inc en el qual l’empresa Servitet treballarà en tasques de reparació i manteniment. El primer d’aquests gegants de l’aviació va arribar a primers del mes passat.

SEGRE.COM