La consellera Violant Cervera inaugura el poliesportiu municipal de Rosselló

03/10/2022

Remarca el compromís del Govern amb les polítiques de proximitat i assegura que aquest equipament “és un espai de reconeixement mutu i servirà per potenciar la comunitat i el territori”

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, acompanyada per l’alcalde de Rosselló Josep Abad i pel vicepresident de la Diputació Jordi Latorre, han inaugurat aquest dissabte 1 d’octubre el nou Poliesportiu de Rosselló.

 

El nou equipament -finançat per la Generalitat mitjançant el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), juntament amb la Diputació de Lleida i l’Ajuntament- acollirà partits de bàsquet, vòlei, patinatge, futbol sala, activitats extraescolars, a més de cursos de gimnàstica, ioga i d’altres activitats.

 

La consellera ha ressaltat el compromís del Govern de la Generalitat “amb el territori i amb les polítiques de proximitat, que activin les persones i les impliquin en la millora de la seva qualitat de vida. Per aquest motiu, hem donat suport  mitjançant el Pla Únic d’Obres i Serveis a fer que aquest pavelló sigui una realitat”. Cervera ha destacat la importància de l’esport com a element facilitador de la cohesió social, de la inclusió i de valors i ha remarcat que “aquest equipament és un espai de reconeixement mutu i d’interacció positiva entre la comunitat. Potenciar la comunitat i el territori”.

 

L’alcalde de Rosselló, Josep Abad, ha destacat per la seva banda que la construcció d’aquest pavelló impulsarà la vida esportiva del municipi, ja que “fins ara no teníem equip de bàsquet, vòlei ni patinatge, perquè els entrenaments s’havien de fer a l’exterior. La construcció d’aquest Poliesportiu ha fet possible la seva formació”. Abad ha remarcat que “el nostre Casal municipal estava col·lapsat i ja no podia encabir més iniciatives esportives, que passaran a fer-se al nou pavelló, deixant al Casal les de caire cultural i social”.

 

El pavelló inaugurat, amb més de 1.450 m2 de superfície, està ubicat al costat del camp de futbol, en una zona destinada als equipaments municipals. Davant la façana principal, hi ha una plaça d’accés pavimentada per a activitats a l’aire lliure. Es complementa amb un edifici annex, amb una superfície de més de 250 m2, destinat a banys, vestuaris, sala d’instal·lacions i quiosc-bar. Properament, s’instal·laran les grades i cistelles de bàsquet motoritzades.

Infolleida