La campanya de la flor clourà aquest cap de setmana amb més d’un miler de visites guiades ja programades

18/03/2022

Entre les activitats destacades per al final de la campanya hi ha l’onzena edició del Concurs de Pintura Ràpida

Diumenge 20 de març Aitona posarà el punt i final a la campanya de la flor de Fruiturisme d’aquest 2022. I ho farà després de quatre intenses setmanes on l’afluència de persones ha estat constant i massiva, assolint unes xifres de participació que es preveu que siguin de rècord.

Per aquests darrers dies de la floració ja hi ha programades en aquests moments més de 1.200 visites guiades pels camps florits i pel patrimoni local i també s’espera l’arribada d’un destacat nombre d’autocaravanes i de visitants que gaudiran de recorreguts lliures, recorreguts amb bicicleta, caminades amb gossos...

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, anima aprofitar el tram final de la campanya i explica que “volem cloure la floració d’enguany de la millor forma possible. Estem convençuts que aquest cap de setmana serà tot un èxit, com ho han estat tots i cadascun dels dies d’aquesta campanya. Així ens ho confirmen els nostres visitants, que ens feliciten per la iniciativa, ens agraeixen l’amabilitat i l’atenció que es brinda des del projecte de Fruiturisme, i ens asseguren que estan gaudint d’una experiència única”.

El Concurs de Pintura Ràpida, activitat estrella del darrer cap de setmana

Una de les característiques principals de la campanya de la flor d’aquest 2022 ha estat l’ampli ventall de propostes lúdiques i culturals paral·leles que s’han ofert a tots els visitants, i que han tingut una molt bona rebuda; des de l’exposició fotogràfica en homenatge a la pagesia, fins a la mostra de Mari Ros Prieto Hortelano, la primera trobada de tractors i vehicles antics, la Volta al Pantà d’Utxesa, la prova del campionat de trial, la caminada popular, o el concert de Manel.

I per acomiadar la flor, diumenge 20 de març hi ha preparada una darrera proposta. Es tracta de l’onzena edició del Concurs de Pintura Ràpida. Enguany la temàtica escollida ha estat “L’arbre en flor d’Aitona i racons típics del poble i rodalies”, i els pintors confeccionaran les seves obres durant el matí, de 09 a 14 h. El veredicte es donarà a conèixer a les 18 h a la Capella de Sant Gaietà.

Infolleida