Impulsar l’atractiu visitable i reforçar la identitat dels municipis, dos elements cabdals per al benestar i el progrés a la demarcació de Lleida

28/06/2022

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ho ha posat en valor durant la seva visita als municipis de Torre-serona i Rosselló

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta Estefania Rufach, ha visitat aquest dimarts els municipis de Torre-serona i Rosselló.

 

Talarn ha iniciat el seu periple a Torre-serona, on ha estat rebut pel seu alcalde i diputat provincial, Agustí Jiménez. A l’Ajuntament, ha signat al Llibre d’Honor per, posteriorment, visitar les instal·lacions remodelades del consistori municipal i el Parc de Lo Calvari.

 

Durant la seva intervenció, Joan Talarn ha volgut “posar en valor el patrimoni local per impulsar l’atractiu visitable i reforçar la identitat dels municipis, com és el cas del Parc de Lo Calvari de Torre-Serona, un dels espais més emblemàtics del poble i sobre el qual s’actuarà per dignificar-lo”.

 

Posteriorment, s’ha desplaçat fins a Rosselló, on ha estat rebut pel seu alcalde, Josep Abad, amb qui ha mantingut una reunió de treball i ha visitat el pavelló que està en obres, que es preveu que finalitzin durant el mes d’agost.

Infolleida