Equador de la iniciativa turística d' 'Aitona en Fruita'

15/07/2018

La segona temporada ‘Aitona en Fruita’ ha arribat aquests dies al seu equador. Aquesta original iniciativa de promoció turística, que va començar a principis del mes de juliol, ja ha atret a diferents visitants, la majoria dels quals repeteixen la visita al municipi, després de gaudir dels espectaculars camps amb flor d’Aitona la passada primavera.

L'objectiu d’aquesta iniciativa, que enguany s’ha batejat amb el lema ‘Gust per la fruita’, és continuar difonent els valors fructícoles d’Aitona i del conjunt de les Terres de Lleida, amb una proposta de rutes per conèixer de primera mà el territori. 

La temporada ‘Gust per la fruita’ dóna continuïtat a les diferents etapes del cicle de vida de l’arbre fruiter. En aquest sentit, les rutes d’estiu ofereixen la possibilitat de conèixer de prop els camps de fruita. D'aquesta manera, els visitants poden gaudir, a través de la seva pròpia experiència, del procés de recol·lecció, les tasques dels pagesos i despertar els sentits amb el tast de la fruita recent collida de l’arbre.

A més, al final de cada visita, els assistents tenen l’oportunitat de comprar fruita acabada de collir. Els visitants també poden complementar aquesta experiència amb altres rutes que es poden fer per lliure, ja sigui en bicicleta o a peu, i que estan totalment senyalitzades, com la Ruta de l’arbre fruiter o la Ruta de Serra Brisa, visites a elements patrimonials o arqueològics o gaudir del recorregut que ofereix Aitona com a turisme religiós.

InfoLleida