En marxa les reserves per 'Aitona en flor'

14/02/2019

L’Ajuntament d’Aitona ha donat el tret de sortida aquest mes de febrer a la temporada d’’Aitona en flor’ 2019. Hi ho fa amb l’obertura de les reserves per a participar, de dilluns a dijous o en cap de setmana, de la Ruta de la flor rosa del presseguer. Les visites guiades començaran a principis del proper mes de març i les reserves ja es poden formalitzar a través del web www.fruiturisme.info.

En aquest sentit, el consistori posa a disposició del públic places durant tota la campanya per a prendre part d’aquesta original ruta; que ofereix als participants una experiència visual única i un recorregut a través dels camps rosats per a conèixer de primera mà l’agricultura de regadiu de les terres de Lleida, el naixement del fruit i el món de la fruita dolça explicada de la mà dels pagesos locals. La Ruta de la flor rosa del presseguer, a més, també permet als visitants descobrir els principals actius patrimonials del municipi, el nucli antic de la vila o l’exposició ‘La primavera del Japó a Aitona’.

La campanya d’aquest 2019 també ofereix tres rutes senyalitzades per l’entorn d’Aitona que es poden dur a terme durant tot l’any sense necessitat de fer reserva prèvia: la Ruta de l’arbre fruiter, la Ruta de Serra Brisa i la Ruta del Camí Verd. Totes tres activitats, que es poden fer a peu o amb bicicleta, tenen com a objectiu promoure l’activitat física i saludable i ofereixen unes vistes panoràmiques privilegiades i un contacte directe i experiencial amb la natura i amb la riquesa paisatgística d’Aitona.
InfoLleida