Comença el repartiment de la fruita dels arbres apadrinats

29/06/2023

Tota la informació sobre el projecte “Apadrina un arbre fruiter” es pot consultar al web www.fruiturisme.cat.

Els pròxims dies 1 i 8 de juliol totes aquelles persones que durant la temporada de la fruita de l’any passat van apadrinar un arbre fruiter dels camps d’Aitona a través del projecte “Apadrina un arbre fruiter” de Fruiturisme, podran venir al municipi a recollir amb les seves pròpies mans la fruita que ha crescut en el seu arbre apadrinat.

 

Pel dia 1 de juliol ja hi ha prevista l’arribada de més d’una quarantena de visitants; i pel 8 de juliol, en seran més d’una seixantena. Tots ells i elles podran recollir del seu arbre apadrinat tres varietats de fruita: préssec roig, nectarina i paraguaià.

 

Els dies 1 i 8 de juliol els voluntaris i voluntàries de Fruiturisme rebran a aquest grup de persones a partir de les 09 h a la plaça del Pavelló Poliesportiu d’Aitona. I des d’aquest punt, la comitiva es traslladarà fins a la finca per a collir la fruita i, posteriorment, gaudir d’un esmorzar de pagès. A més, tots els padrins i padrines rebran un obsequi per part de Fruiturisme i podran accedir, també, a les piscines municipals amb dues entrades gratuïtes per cada apadrinament.

 

Mentrestant, els restaurants de la vila també se sumen a la campanya preparant un menú especial per aquestes dates per atendre a tots aquests visitants; i tots els padrins i padrines que ho desitgin també podran fer una visita al nucli antic d’Aitona per admirar els encants dels elements patrimonials locals.

 

Finalment, durant la propera setmana s’enviaran els lots de fruita de l’arbre apadrinat a totes aquelles persones que ho han sol·licitat. 10 padrins i padrines rebran a casa la fruita de l’arbre apadrinat; i sis persones, a més de la fruita també seran obsequiats amb un lot de productes de la terra.

 

Tota la informació sobre el projecte “Apadrina un arbre fruiter” es pot consultar aquí.

 
Infolleida