Atracament en un banc de Seròs

02/04/2022

Un individu hauria assaltat l’entitat bancària amb un arma de foc i s'investiga si anava acompanyat

Els Mossos d’Esquadra han activat el dispositiu gàbia per trobar el presumpte autor d’un atracament a mà armada que s’ha produït passades les 9.00 hores en una oficina bancària de Seròs i que s’ha saldat sense ferits. Un presumpte lladre s’ha emportat diners del banc i ha fugit, ha explicat la policia catalana, que investiga si en l’atracament han participat més persones.

El regidor de Seròs Albert Mòdol ha explicat que "afortunadament no hi ha hagut danys personals" i que els Mossos han demanat col·laboració ciutadana per si algú ha vist algun vehicle sospitós, o entrar o sortir a alguna persona sospitosa del banc. "Com han vingut i se n’han anat amb cotxe, suposem que hi havia algú més a més de la persona o les persones que han entrat en l’entitat bancària en la qual només treballa una persona", ha afirmat Mòdol.

El regidor ha afegit que "és sorprenent que en una població petita es produeixi un atracament d’aquestes característiques a aquestes hores del matí, en el qual molts pares i mares porten els seus fills i filles al col·legi i un dia de mercat." Fonts de l’oficina bancària han informat que "encara" no saben quants diners s’han robat.

SEGRE.COM