“Apadrina un fruiter”

02/03/2020

Des del portal web, que ja es troba plenament operatiu, es poden fer els tràmits per a apadrinar un arbre fruiter dels camps aitonencs i consultar tota la informació sobre aquesta nova iniciativa de Fruiturisme

Des d’aquest mes de febrer qualsevol persona que ho desitgi ja pot apadrinar un arbre fruiter dels camps aitonencs. Aquesta és la principal novetat que presenta enguany la nova campanya de la floració d’Aitona impulsada per l’Ajuntament a través del projecte de Fruiturisme.

“Apadrina un fruiter” és una iniciativa pionera al municipi que convida a qualsevol persona, sigui o no d’Aitona, a conèixer tot el procés de naixement, creixement i collita de la fruita més dolça del món a través de l’apadrinament d’un arbre fruiter dels camps aitonencs.


Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, convida a la ciutadania a sumar-se a l’apadrinament i explica que “amb aquest projecte volem promoure el consum de proximitat i potenciar que les empreses familiars agrícoles de la nostra vila, amb més de 60 anys d’experiència com a productors de fruita dolça, puguin atansar-se directament als consumidors, sense intermediaris, per tal que coneguin el valor d’una fruita cultivada i cuidada fins al moment òptim de consum”.


La iniciativa “Apadrina un fruiter”, a més, compta amb el periodista i empresari Tatxo Benet com a ambaixador oficial, que ja s’ha sumat al projecte apadrinant els primers 100 arbres.


Amb l’objectiu d’oferir tota la informació a les persones interessades i facilitar el procés d’apadrinament, l’Ajuntament ha activat aquest mes de febrer el portal digital
www.aitonaapadrinamentfruita.com.
Infolleida