Alguaire va tancar el 2018 amb 2.700 passatgers més que al 2017

17/01/2019

La infraestructura lleidatana creix també en empreses i en formació

L'Aeroport d’Alguaire va assolir el 2018 un total de 45.532 viatgers, el que suposa un augment del 49% respecte a l'any anterior. És el que indiquen les dades publicades aquesta setmana per la Generalitat. Pel que fa al nombre d’operacions, l’arribada de noves empreses a l’aeroport s’ha traduït en més de 6.000 vols, amb un increment del 143% respecte als registrats el passat 2017.

En l’àmbit formatiu és en el que més s’ha crescut, amb l’arribada de l’escola lituana BAA Training, que compta amb base operativa a Alguaire i que disposa de 17 avions basats a les instal·lacions lleidatanes.

També en l’àmbit formatiu, s’ha signat l’acord entre el Centre Universitari de Pilots de l’Estat, i Vueling, per establir a Ponent la base de pràctiques dels futurs pilots de l’aerolínia.

En l’àmbit empresarial, la firma Servitec, amb la col·laboració d’Aeronpark, està reciclant una aeronau de la companyia portuguesa TAP.

I en el sector del manteniment, s’ha incorporat l’empresa Futurhangars, que està realitzant les tasques de manteniment de la flota de naus de BAA Training; així com l’empresa de transport Flightline, que establirà la seva base de manteniment i formació a l’aeroport.

InfoLleida