Alcarràs completa la seva oferta nadalenca amb una pista de gel ecològic

18/12/2021

Alcarràs completa la seva oferta nadalenca amb una pista de gel ecològic que obrirà al públic al Pavelló Polivalent des d’aquest 20 de desembre i fins al 9 de gener i que permetrà a les alcarrassines, els alcarrassins i el veïnat de localitats properes gaudir del patinatge i reduir al mínim la petjada ecològica de l’activitat.

 

Durant aquesta setmana, s’estan enllestint la instal·lació d’una pista que, remarca el regidor de Joventut i Festes de l’Ajuntament d’Alcarràs, Gerard Companys, incrementa l’atractiu de la vila com a centre de serveis i compres aquest Nadal i brinda al jovent, la infància i les famílies una nova alternativa d’oci: “va sorgir la possibilitat, vam avaluar la situació i vam decidir que, amb una pista d’aquesta mena, tothom guanya a la nostra vila. El jovent i també la infància i les famílies tindran una nova alternativa d’oci a casa i el nostre comerç veurà incrementat encara més l’atractiu de la nostra vila com a centre de serveis de tota mena pel Baix Segrià i territoris propers. Evidentment, maximitzarem les mesures de seguretat, perquè tot i la tranquil·litat que ens donen les vacunes, cal ser curosos i no abaixar la guàrdia per poder gaudir amb seguretat plena del molt i molt que Alcarràs ofereix en aquests dies de Nadal”.

La instal·lació funcionarà  des d’aquest 20 de desembre i fins al 9 de gener del 2022 i les entrades tindran un preu de 4 euros per cada sessió de patinatge de 30 minuts. Per adquirir-les, es pot accedir a www.alcarras.cat/entrades  o anar al Punt Jove del CCM Lo Casino, on es vendran de manera presencial. La instal·lació obre els dies 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els  dies 3, 4 i 7 de gener de 16.00 h a 21.00 h i ho fa en horari de matí (de 9.00 h a 14.00 h) el 31 de desembre i el 4 de gener. Els dies 2, 5, 8 i 9 de gener, la pista funcionarà en horari de matí (de 9.00 a 14.00 h) i tarda (de 16.00 a 21.00 h). Els titulars del Carnet Jove d’Alcarràs podran gaudir d’una invitació per conèixer la pista.

Gel ecològic

La pista de patinatge que s’instal·la aquest Nadal a la vila empra gel sintètic en comptes de gel natural, fet que redueix al mínim la petjada ecològica de l’activitat i el consum d’energia de la instal·lació. El gel sintètic és un producte elaborat amb materials els quals ofereixen sensacions idèntiques a les del gel convencional, però amb ple respecte pel medi ambient i amb una molt significativa reducció del consum d’energia i aigua. “Vam tenir clar que Alcarràs havia de tenir una pista de gel enguany, però també volíem que aquest anhel compartit per molts i molts alcarrassins i alcarrassines s’havia de concretar sense un consum desmesurat d’energia i aigua. Amb el gel ecològic, aconseguim el que volíem. Convido a tothom a gaudir-ne i a fer-ho amb ple respecte per les mesures de prevenció per la Covid-19”, explica l’alcalde, Jordi Janés. La mascareta serà obligatòria a tot el recinte en tot moment.

Infolleida