Aitona es prepara per la campanya de la flor

16/01/2019

‘Aitona en flor’ arrencarà el proper mes de març

L'Ajuntament d'Aitona s’ha reunit recentment amb representants de l’Agència Catalana de Turisme i del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per avançar en la internacionalització del projecte de Fruiturisme i establir noves sinergies i col·laboracions amb el territori en matèria de promoció turística.

Aquest dimarts l’alcaldessa Rosa Pujol; la primera tinent d’alcalde, Maria Antònia Royes; i la tècnica de Turisme del consistori, M. Dolors Pelegrí, van mantindre una trobada amb la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i amb la tècnica de Desenvolupament Turístic de l’ens comarcal, Mònica Sabaté, per tal de cercar possibles vies de col·laboració entre ambdues institucions encaminades a potenciar els actius turístics compartits.

En aquest sentit el consistori aitonenc i el Consell Comarcal promocionen des del 2011 i des de fa tres anys, respectivament, el concepte de ‘Fruiturisme’: Aitona, al voltant dels presseguers; i en el cas de la Ribera d’Ebre, vinculat als cirerers.

D'altra banda, Rosa Pujol i Maria Antònia Royes es van desplaçar el passat 10 de gener fins a Barcelona per participar d’una reunió de treball amb el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font. La trobada tenia com a objectiu presentar a l’Agència les línies mestres de la nova campanya ‘Aitona en flor’ de 2019.

En aquesta línia, l’Agència Catalana de Turisme donarà ple suport institucional a la difusió i promoció del projecte a través dels seus canals oficials i facilitarà al consistori aitonenc la posada en contacte amb touroperadors del Japó.

Durant la reunió de treball entre l’Ajuntament i l’Agència Catalana de Turisme també es van posar sobre la taula iniciatives pioneres com la campanya ‘Aitona, bressol de Sants’, que des del passat mes de novembre –i al llarg de tot l’any- ofereix als visitants diverses rutes pel patrimoni religiós del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer el llegat de Santa Teresa Jornet, del Pare Francesc Palau i del Beat Josep Camí.
InfoLleida