Aitona dona un impuls a la promoció de la fruita aitonenca

29/06/2022

El consistori ha difós un vídeo promocional que s’emetrà per televisió i que també es compartirà a través de les xarxes socials

Aquest estiu l’Ajuntament d’Aitona i Fruiturisme fan un pas més per a seguir donant a conèixer arreu el procés de recol·lecció de la fruita i el seu segell de qualitat i dignificar la tasca de la pagesia. Així, en el marc de la nova campanya turística “Aitona, el sabor de l’estiu”, el consistori ha editat per primer cop un vídeo promocional amb la fruita com a gran protagonista.

Aquest clip audiovisual s’emetrà per mitjans de comunicació com TV3 i també es difondrà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del projecte de Fruiturisme. En ell, s’hi poden veure imatges de la recol·lecció de la fruita als camps aitonencs i el vídeo s’ha fet amb la col·laboració de les centrals de fruita del municipi: Aitona Agricultura, Arfon Fruits, Espax, Frutaito, Fruitona i Produccions Agràries del Camp, a qui el consistori agraeix i posa en valor la seva implicació.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, destaca que es tracta d’una iniciativa pionera i explica que “la fruita d’Aitona no només té un segell de qualitat que la fa única a casa nostra, sinó que representa l’essència d’una pagesia forta, dinàmica i treballadora. Valors tots ells que mereixen ser dignificats”.

Infolleida