Aitona acull un concert de tribut a Serrat en el marc de Fruiturisme

17/03/2019

S'ha celebrat a la Cova del Pare Palau

Dissabte 16 de març, la Cova del Pareu Palau va acollir una de les grans novetats de la campanya de la flor d’enguany: un original tribut en viu i en directe al cantautor i músic català Joan Manuel Serrat a càrrec de la banda ‘Serratejant’.

El concert, tot un èxit de participació, va repassar algunes de les cançons més cèlebres de l’artista i va fer les delícies de tots els assistents, que van gaudir d’una actuació musical de primer nivell en un espai icònic de la vila.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, es mostra molt satisfeta per la bona rebuda que ha tingut la proposta i explica que “és important que Fruiturisme vagi nodrint-se any rere any de noves activitats que dinamitzin el projecte, que ajudin a donar a conèixer elements patrimonials icònics de la vila i que ens permetin diversificar l’oferta de propostes lúdiques i culturals que oferim als nostres visitants”.

Aquest cap de setmana, la campanya de 2019 d‘Aitona en Flor’ ha arribat al seu equador. I ho ha fet assolint un nou èxit de participació, tal com va succeir fa tot just una setmana. I és que al llarg dels darrers dies milers de nous visitants provinents de diversos punts de Catalunya s’han donat cita a la vila atrets per l’espectacularitat del mar de color rosa que tenyeix els camps de presseguers i pel simbolisme i la història dels diferents elements patrimonials i arqueològics de la vila. Tots ells han pogut prendre part de les diverses rutes guiades i visites a peu, en bicicleta, quads o en globus aerostàtic que s’ofereixen al llarg de tot el mes de març en el marc de la campanya de
la flor del 2019; així com de propostes novedoses com el ‘TastAitona’, que permet als visitants degustar alguns dels productes elaborats pels productors locals. Les reserves i tota la informació sobre les diferents activitats es pot consultar a través del web www.fruiturisme.info.
InfoLleida