Un veí de Puigverd de Lleida de 107 anys rep la vacuna de la Covid 19 sense cap efecte secundari

21/02/2021

Administrades aquest divendres les primeres dosis als majors de 80 anys.

Puigverd de Lleida ha començat aquest divendres la vacunació contra la Covid 19 de les persones majors de 80 anys. El veí més vell, en Jaume Solé, de 107 anys, ja ha rebut de bon matí la primera de les dues dosis, sense efectes secundaris. Al Jaume l'han seguit i el seguiran totes les veïnes i veïns d'acord amb l'arribada de les dosis de les vacunes autoritzades.

El tàndem de vacunació format per l'infermera, la Natàlia, i el metge, el Manolo, són un exemple de compromís i bona feina dels empleats públics en temps de crisi, diu l'Ajuntament. A més a més de les vacunes, també porten l'equipament necessari per poder afrontar qualsevol situació mèdica inesperada, tal i com es pot observar a la fotografia.

Tal i com va dir el nostre metge a la videoconferència de la Marató, la vacunació massiva és l’única eina disponible per a combatre i començar a posar fi a les greus conseqüències socials i econòmiques que ha generat la Covid 19 des de fa un any.

La injecció de la primera dosi de la vacuna segueix el calendari de vacunació, que va començar amb les dues dosis als professionals sanitaris i a les persones internes a les residències per a la gent gran, entre aquestes hi ha “El Pati” de Puigverd.

Infolleida