Un error obliga a repetir la licitació de la nova biblioteca de Torrefarrera

01/08/2019

L'Ajuntament confia en què les obres s'iniciin a la tardor

Un error en la documentació requerida per al concurs de licitació de les obres de construcció de la nova biblioteca municipal a Torrefarrera, ha obligat l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) a desistir del procediment de contractació i a repetir la licitació.

En concret, les incoherències entre els criteris de valoració descrits al Plec de clàusules administratives particulars i els descrits al Plec de prescripcions tècniques han obligat l’INCASÒL a iniciar el desistiment del procediment de contractació de les obres de construcció de la biblioteca municipal a Torrefarrera. 

Cal recordar que les obres s’havien adjudicat el passat 11 de juny de 2019 a favor de l’empresa Codeco Obres SL, però, arran d’una reclamació, l’INCASÒL va fer una revisió d’ofici de tot l’expedient i en aquesta revisió es van trobar les incoherències abans esmentades. Per aquest motiu, i no havent-se formalitzat el contracte, han vist necessari iniciar el desistiment del procediment de contractació de les obres. 

Des de l’Ajuntament de Torrefarrera, l’alcalde, Jordi Latorre, lamenta aquest endarreriment en la construcció d’aquest equipament tan esperat, i confia que l’INCASÒL torni a iniciar en breu la licitació i que les obres puguin començar a la tardor.

 

InfoLleida