Tret de sortida a les XVII Vesprades Teatrals del Segrià amb doble actuació, a Puigverd i Artesa

27/11/2020

Aquesta cap de setmana l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià inicia la XVII edició de les Vesprades Teatrals del Segrià amb dues actuacions, a Puigverd de Lleida i Artesa de Lleida. En total estan previstes vuit vesprades a diferents municipis de la comarca, que s’aniran confirmant segons les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents.
Les actuacions d’aquest circuit de teatre amateur s’havien d’iniciar a principis de novembre, però les restriccions imposades a conseqüència de la Covid en l’àmbit cultural van obligar a reprogramar les dates del cicle.
Puigverd de Lleida acollirà la primera representació dissabte 28 de novembre a les 19 hores a la Sala del Ball. La companyia que estrena el cicle és Bao - BAp Teatre, d'Alcarràs, que portarà a escena la seva obra “Contes de Carrer”, creada aquest any amb motiu del seu 25è aniversari a dalt dels escenaris. Un espectacle impregnat d'humor i emocions al voltant dels contes i personatges tradicionals, transformats i adaptats al s XXI, per mostrar a les noves generacions els canvis socials dels darrers anys.
Diumenge 29 de novembre serà el torn d’Artesa de Lleida. La representació anirà a càrrec del grup Agropequària, que portarà a escena “L'hostal de la Glòria”, una adaptació pròpia de l'obra de Josep Maria de Sagarra que es podrà veure al Teatre Municipal a les sis de la tarda.
L'entrada de les representacions és gratuïta i es seguiran totes les mesures de prevenció de la Covid. El projecte cultural Vesprades Teatrals del Segrià compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l'Institut d'Estudis Ilerdencs i els ajuntament adherits.
Consell Comarcal del Segrià