Tots els pobles del Segrià intentaran obrir les seves piscines aquest estiu

04/06/2020

Els ajuntaments han acordat consensuar un protocol d'actuació per seguir tots les mateixes normes i evitar així greuges comparatius entre municipis.

En el Consell d’Alcaldies del dia 29 de maig de 2020, es va posar a debat l’obertura de les piscines públiques en la temporada d’estiu. Tot i les dificultats que suposa l’obertura i reconeixent que aquest any serà un servei deficitari, per les limitacions i requisits sanitaris, la gran majoria d'alcaldesses i alcaldes del Segrià presents en la reunió van manifestar la voluntat d’intentar en la mesura del possible realitzar l’obertura, garantint en tot moment la seguretat de les persones usuàries i personal responsable de les instal·lacions.
Pels fets anteriorment exposats, els ajuntaments de la comarca del Segrià han acordat consensuar un protocol d'actuació per seguir tots les mateixes normes i evitar així greuges comparatius entre municipis.
Els municipis del Segrià treballaran en el protocol per intentar poder obrir les piscines tan aviat com sigui possible garantir la seguretat de tothom i tenint sempre en compte el criteri, les condicions i les mesures que comuniquin les autoritats sanitàries.
Infolleida