Torrefarrera ofereix una plataforma online municipal de formació en tecnologia i estratègies digitals

05/02/2018

El servei és gratuït i els cursos estaran disponibles els 365 dies de l’any. La presentació de la plataforma es durà a terme el proper dimecres, 7 de febrer.

Torrefarrera és el primer municipi de les comarques de Lleida en oferir una plataforma online municipal de formació en tecnologia i estratègies digitals: FormaFarrera.cat. L’Ajuntament ha implementat la plataforma amb l’objectiu d’oferir cursos formatius de qualitat als ciutadans sobre temes d’interès com la protecció infantil a Internet, l’ús de les xarxes socials per establiments o la creació d’un e-commerce. L’oferta formativa es dividirà en tres blocs segons els destinataris: ciutadania, empreses i emprenedors o entitats.

L’accés a la plataforma és gratuït i estarà disponible durant tots els dies de l’any. L’aposta de l’Ajuntament és d’oferir cada mes una nova formació i mantenir actualitzats tots els cursos.

L’alcalde, Jordi Latorre, ha exposat que “el món avança molt ràpidament, i cal estar actualitzats en diferents coneixements, especialment els relacionats amb la tecnologia. Amb aquesta iniciativa, volem ajudar els nostres veïns a aprofitar els reptes que se’ns presenten. Des d’avui, a Torrefarrera tenim els recursos necessaris per aprofitar-los en el moment que els necessitem, des de la comoditat de casa o des dels negocis”. El primer edil també ha demanat “la implicació de les entitats del poble i de les empreses per donar resposta a les necessitats que vagin sorgint per oferir una formació personalitzada, adreçada a resoldre els problemes reals amb els quals es van trobant”.

La presentació de la plataforma, desenvolupada per l’empresa LocalProm, es durà a terme el proper dimecres, 7 de febrer, a les 20.00 hores.

Infolleida