Torrefarrera celebra la tradicional Cavalcada del Camarlenc

28/12/2022

Els nens i nenes lliuren les cartes per als Reis Mags a les instal·lacions del Grup ICG al Parc empresarial de Torrefarrera

Torrefarrera ha celebrat aquest dimarts a la tarda la ja tradicional Cavalcada del Camarlenc pels carrers del municipi fins a arribar a les oficines d’ICG Software, al Parc Empresarial, on els més menuts han pogut lliurar al Camarlenc les cartes per a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

 

La cavalcada, que compta cada any amb el suport del Grup ICG i la col·laboració d'algunes de les entitats culturals del poble, i que ha sumat enguany altres empreses del polígon, vol transmetre la màgia i l'esperit d'aquestes festes amb carrosses, efectes d’il·luminació i música, buscant la creativitat i la innovació. Enguany, també ha comptat amb patges, fades, equilibristes, criatures il·luminades, grallers i gegants, camells, espectacle aeri amb cintes, focs artificials i una xocolatada. 

 

Recorregut de la Cavalcada

La Cavalcada ha sortit a les 17.30 hores de l'Ajuntament de Torrefarrera i ha recorregut els carrers de la vila acompanyada de les carrosses i el seu tradicional seguici passant pel carrer Major, carrer Mare de Déu de Montserrat, avinguda de Lleida, carrer Sant Jordi, i Gran Via fins a arribar a les instal·lacions d'ICG.

 

A partir de les 18.00 hores, els nens i nenes han pogut accedir a les instal·lacions d'ICG per lliurar la carta als Reis. Seguidament, han gaudit dels espectacles de cercavila, roda CYR i aeri amb cintes. L'esdeveniment ha finalitzat amb els focs artificials.

 

Infolleida