Torrefarrera celebra del 12 al 15 de setembre la seva Festa Major amb música, teatre, esports, foc i molt art urbà

10/09/2019

Dijous, 12 de setembre, començarà la celebració amb el pregó d'honor a càrrec de l'Associació Sardanista Germanor de Torrefarrera, la proclamació de les pubilles 2019 i el lliurament de premis del concurs de dibuix de la portada del llibre de Festa Major

Torrefarrera celebra del 12 al 15 de setembre la seva Festa Major amb una gran varietat d’activitats per a tots els públics com la música amb el grup de versions Tremendos, el teatre de la mà de Quim Masferrer i l’obra ‘Bona Gent’, i l’esport amb un partit de futbol entre el C. F. Torrefarrera i el C. F. Balaguer. 

A més, per tercer any, l'art urbà serà el protagonista especial de la mà del Torrefarrera Street Art Festival. Avui dimarts, en el marc del certamen, ha tingut lloc un taller de grafit adreçat a infants i joves impartit a les Escoles Velles per l’artista urbana Alejandra Barahona.

Dijous, 12 de setembre, començarà la celebració a les 20.30 hores amb el pregó d'honor a càrrec de l'Agrupació Sardanista Germanor de Torrefarrera, entitat que aquest any celebra el seu 50è aniversari. Tot seguit es proclamaran les pubilles 2019, s’entregaran els premis del concurs de dibuix de la portada del llibre de la Festa Major i tindrà lloc el sopar popular al pavelló municipal. També dijous s’entregaran els premis del tercer Torrefarrera Street Art Festival.

Els actes de Festa Major continuen divendres, 13 de setembre, a les 17.15 hores amb l'espectacle familiar "36 Polzades" a càrrec de Miscel·lani Teatre, seguit d'un berenar per a tots els nens i nenes. A continuació, els més joves podran gaudir d’una Batucada i d’una gimcana popular. La música prendrà el relleu a les 19.30 h, amb l'orquestra Nova Saturno, que donarà pas a l'espectacle "Bona Gent" de Quim Masferrer, a les 23.00 hores al pavelló municipal. I a continuació, serà el torn del grup Band the Rock, seguit de diferents DJ’S.

Dissabte se celebrarà la processó i missa amb el repartiment del tradicional pa beneït, acompanyat per la Cobla Contemporània, seguit de la ballada de sardanes a la plaça Miremont i del vermut popular. A la tarda, el protagonista serà l’esport amb el partit de futbol entre l’equip local i el C.F. Balaguer, que donarà pas al ball de tarda amb l’orquestra Maravella i als correfocs. A la nit, la música tornarà a ser la protagonista al pavelló municipal, amb l'orquestra Maravella, seguit del concert del grup de versions Tremendos.

El programa del darrer dia de la Festa Major estarà marcat pel "Holi Festival + Escuma", el ball de cloenda amb l'orquestra Metropol i el Castell de focs d'artifici, que per segon any serà Piromusical. 

Com en els darrers anys, les firetes i atraccions oferiran preus populars (1,5 euros) divendres, dissabte i diumenge, de 12.00 a 14.00 hores.

Infolleida