Soses inaugura el nou vial de la ronda nord

09/06/2019

Soses ha inaugurat aquest diumenge el nou vial de la ronda nord, una infraestructura viària que s’ha executat en els darrers mesos. Aquesta obra, inclosa en els pressupostos del 2018, permetrà desviar tot el trànsit pesant per l’exterior del poble. A més, els sosins i sosines podran comptar amb un ampli passeig peatonal que donarà accés a tota la zona esportiva.

L’acte inaugural ha consistit en una passejada des de la Sala de Vetlles fins a la zona de la Pinada, on s’ha servit un petit refrigeri. La protocol·lària tallada de cinta ha anat a càrrec de l’alcalde en funcions de Soses, Isidre Mesalles, en un acte al qual també hi han assistit la resta de la corporació municipal, la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Maria José Invernón, i diferents alcaldes en funcions de la demarcació, com ara Rosa Pujol (Aitona) i Jordi Latorre (Torrefarrera), que també hi eren en qualitat de vicepresidents de la Diputació de Lleida, Manel Solé (La Granja d’Escarp) i David Masot (Maials), a més de Miquel Àngel Culleres director territorial de Cultura, entre d’altres.

La inauguració ha estat força emotiva i ha comptat amb l’assistència d’unes 250 persones. A més, ha coincidit amb un torneig que feia l’Escola Futbol Baix Segrià i, a la vegada, a la mateixa zona de la Pinada s’ha fet un dinar de germanor de tota la junta del futbol amb jugadors i familiars per acabar la temporada exitosa del Futbol masculí a Soses.

InfoLleida