'Sigui com sigui, farem Festa Major', cartell guanyador de la festa d'estiu d'Alcarràs

28/07/2020

Obra de Carles Gòdia Charles, premiada amb 300 euros i inspirada en el 13 Rue del Percebe de Francisco Ibáñez.

'Sigui com sigui, farem Festa Major', una obra original de Carles Gòdia Charles, la qual s’inspira en l’estètica i la composició característiques dels còmics de 13 Rue del Percebe que va fer cèlebres l’historietista Francisco Ibáñez, ha estat enguany la proposta guanyadora del concurs de cartells que va convocar l’ajuntament d’Alcarràs a mitjans de juny i amb motiu de la propera Festa Major d’estiu. Aquesta celebració tindrà lloc, en principi i sempre ajustant-se al format i les mesures de seguretat als quals obliga l’emergència sanitària en curs, entre els propers 26 i 30 d’agost.

L’obra de Carles Gòdia, qui ha estat guardonat amb un premi dotat amb 300 euros, serà la imatge d’una Festa Major que el regidor de l’àrea Gerard Companys destaca que “se celebrarà” si res no canvia, però sempre “dins d’un marc de seguretat sanitària plena per tots els que hi participin” tal com obliga l’actual conjuntura: “Haurem de celebrar la festa adaptant-la a les exigències que fixa la pandèmia i treballem des de fa mesos juntament amb la Comissió de Festes per completar el millor programa festiu possible dins de les actuals circumstàncies. Veurem quina és l’evolució de la situació; però, a hores d’ara i des del Baix Segre, hem demanat ja al Procicat que es relaxi aquest confinament tan estricte. Cal arribar a consensos i compatibilitzar el legítim dret al lleure i el respecte per les nostres tradicions amb les exigències sanitàries”, apunta.

Juntament amb Carles Gòdia, guanyador del premi al millor cartell, han estat guardonats també al concurs del cartell de la Festa Major d'estiu d'aquest 2020 en Genís Costafreda Charles, primer premi amb el cartell Confifesta en la categoria reservada per la joventut –de 12 a 17 anys- i Rubèn Ribes Gallego, que amb l’obra Jo Reciclo, ha guanyat el primer premi en categoria d’infants, que es va crear per les obres presentades per menors d’onze anys.
El quadre de guardonats del concurs d’enguany es completa amb Mar Olona Utrero, segon premi jove amb l’obra FM Càlida ,Clàudia Matges Casadellà, que ha aconseguit el segon premi en categoria infantil amb Festa Major finestra a finestra i Lorena Garcia Matges, menció especial del jurat pel millor cartell fet a mà amb l’obra Al nostre interior, sentirem la Festa Major.

 

Infolleida