Sentència ferma per la mort dels ciclistes de Seròs

03/08/2018

L'homicida ha estat condemnat a 5 anys i mig de presó

L'Audiència de Lleida ha ratificat la condemna de cinc anys i mig de presó per al jove, Over Sarango Chamba, el veí d'Aitona que al setembre de 2015 va atropellar mortalment dos ciclistes i en va ferir dos més del Club Ciclista de Seròs. El tribunal ha desestimat el recurs presentat per la seva defensa i ha decretat la fermesa de la sentència, per la qual cosa el condemnat haurà d'ingressar a la presó amb una de les penes més elevades per delictes de trànsit mai dictada a les comarques de Lleida.

Els fets van passar a la carretera LP-7041, al terme municipal de Soses quan les víctimes circulaven pel punt quilometric numero 4 en direccio a Lleida i a la sortida d'un petit revolt un vehicle que circulava en el sentit contrari va envair l'altre carril atropellant-los. Dos d'ells, de 54 i 57 anys i membres de la mateixa familia, van morir a l'acte. El conductor, que tenia 23 anys, va abandonar el cotxe per fugir a peu i la policia el va localitzar i detenir hores després al seu domicili. Va donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

Ara ha estat condemnat pels delictes d'homicidi i lesions per imprudència greu, contra la seguretat del trànsit i per omissió de socors.
Gina Raymat