S’inaugura la primera granja de cultiu d’Espirulina fresca a Lleida

29/09/2019

Espirulina.BIO ha inaugurat oficialment les seves instal·lacions, situades a Almenar, amb una producció inicial de 40 kg d’espirulina fresca, la microalga més famosa del món, en només 60 dies

La primera granja d’espirulina fresca a Lleida ha obert les seves portes, oficialment, aquest diumenge, en un acte inaugural que ha comptat amb la presència de més de 120 persones. Cal recordar, que Espirulina.BIO és la primera granja d’aquesta microalga fresca a Lleida, la segona de Catalunya i quarta a Espanya, fet que situa Almenar al mapa de la producció d’aquest producte que es planteja com una alternativa en el sector primari. 



En només 60 dies, la granja ha produït ja un total de 40 quilograms de producte, i s’estima que per aquest any la producció sigui d’uns 200 kg. 

 

Cal tenir en compte, també, que l’any 1996 la ONU va catalogar aquest microalga com un dels millors aliments pel futur de la humanitat, tenint en compte que contribueix a millorar la salut de les persones i el planeta.

Ariadna Sánchez