Rosselló convoca el concurs pel cartell de la Festa Major del Pilar

30/07/2020

Tothom qui vulgui participar ho ha de fer abans del dia 3 de setembre. Cada cartell guanyador tindrà un trofeu i un obsequi com a premi.

L’Ajuntament de Rosselló ha convocat el concurs per escollir quin serà el cartell de la Festa Major, que tindrà 3 categories. La diferència entre aquestes tres categories és l’edat. En la categoria A, podran participar els majors de 15 anys; en la categoria B, els participants hauran de tenir entre 9 i 14 anys i pel que fa a la categoria C, hauran de tenir entre 4 i 8 anys. Jaume Borrero, regidor de Festes de Rosselló, ha explicat que davant la incertesa de si podran fer la Festa Major del Pilar degut a la pandèmia, no han volgut deixar enrere aquesta iniciativa ja tradicional al municipi.

Els cartells originals s’han de presentar tots abans del 3 de setembre i el dibuix s’ha de fer a mà i en un full de DIN A-3. Tots els cartells s’han de presentar juntament amb un sobre tancat on hi figuri a l’exterior el lema, la inscripció de ‘Concurs de cartells’ i la categoria a la qual es participa. Un cop s’hagi decidit quins són els guanyadors, tots els cartells es penjaran a la casa de la vila per a que tots els veïns i veïnes de Rosselló puguin gaudir-ne.

A la imatge, el cartell del 2018.

Ràdio Rosselló