Renovació de l’acord entre les poblacions de Castelldans, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida, Aspa i l’Albagés per l’accés recíproc a les piscines

10/08/2018

Com ja es va fer l’any passat, les poblacions de Castelldans, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida, l’Albagés i  Aspa, han convingut renovar l’acord de reciprocitat per a l’accés a les piscines municipals d’aquestes poblacions per part dels veïns d’aquests municipis. Amb la finalitat de donar un servei de piscines més ampli, atenent a criteris de proximitat, podran gaudir de l’abonament els veïns empadronats en aquests cinc municipis. Cada veí haurà de fer-se l’abonament en el municipi on estigui empadronat i podrà accedir a qualsevol de les piscines adscrites a l’acord. 

 

Els alcaldes d’aquestes 5 poblacions, Conrad Llovera (Castelldans), Miquel Àngel Llimós Ruiz (l’Albagés), Maria José Invernón Mòdol (Aspa), Josep Solsona Batlle (Puigverd de Lleida) i Pere Puiggros Compte (Artesa de Lleida) van fer efectiu aquest dimecres al vespre la renovació de l’acord.

Infolleida