Recuperen el nadó que es van endur a punta de pistola d'un centre de Lleida

20/03/2024

Els Mossos van arrestar ahir el pare a Alcarràs i la mare a Maçanet de la Selva, on van localitzar al petit juntament amb un germà també tutelat | Se'l van emportar el 28 de gener del Torre Vicens

Els Mossos d’Esquadra van recuperar ahir al matí el nen dos anys tutelat per la Generalitat que el 28 de gener el seu pare es va emportar punta de pistola del CRAE Llars Infantils Torre Vicens de Lleida i un altre germà tutelat i també sostret. La policia va detenir els pares dels menors en un dispositiu simultani que va arrancar de matinada i es va portar a terme a Alcarràs i Maçanet de la Selva, a Girona, en un cas que ha portat la Unitat d’Investigació (UI) de l’ABP Segrià-les Garrigues-Pla d’Urgell.

A Alcarràs van arrestar l’home i la dona a Maçanet, on es trobaven els dos nens. La parella està acusada d’un delicte de sostracció de menors i a l’home també li imputen un delicte d’amenaces amb arma de foc -la pistola no ha estat trobada-. Respecte al germà petit escapat, va fugir el 18 de febrer d’un centre de protecció d’Arenys de Mar (Maresme) i sospiten que els pares l’esperaven a l’exterior per fugir junts.

Més informació -> Clica aquí

Infolleida