Ple a La Unió d'Alpicat per escoltar Antoni Bassas

03/06/2018

Va ser l'estrena del carnet d'Amics de La Unió

La sala La Unió d’Alpicat es va omplir aquest passat divendres al vespre per assistir a la xarrada que va oferir Antoni Bassas. El periodista i guionista de ràdio i televisió va parlar sobre ‘Periodisme, procés i poder" en un acte que va servir per estrenar el carnet Amics de La Unió i que se suma al cicle de conferències que se celebren al llarg de l’any sota l’organització de l’Ajuntament.

L’estada de Bassas a Alpicat a començar per la tarada amb una visita als nois i noies de primer d’ESO de l’Institut, amb els quals va mantenir una trobada per parlar de la seva experiència com a professional de la comunicació, de la seva visió sobre el futur professional dels joves, i va respondre a diferents qüestions que aquests li van plantejar.

Posteriorment es va traslladar a La Unió per oferir una conferència en la qual va donar les claus per tal de trobar la veritat als mitjans de comunicació en el temps de la post-veritat, i en com això afecta Catalunya i el procés.

L’acte va servir per estrenar el carnet gratuït Amics de La Unió, una iniciativa llançada recentment per l’Ajuntament d’Alpicat i que permet als seus titulars gaudir de diferents avantatges, com ara l’accés a la venda anticipada d’entrades i a un preu especial, com va ser el cas d’aquesta xarrada d’Antoni Bassas.

InfoLleida