Pinsos Gòdia d'Alcarràs inverteix dos milions d’euros per instal·lar un granulador

25/07/2024

L’ajuntament d'Almatret continua repartint aigua en garrafes als veïns

L’empresa Pinsos Gòdia ha invertit dos milions d’euros en les seues instal·lacions d’Alcarràs, bàsicament en la posada en marxa d’una màquina condicionadora-granulador que li permetrà ampliar la seua gamma d’aliment per al bestiar. L’empresa ha dut a terme aquesta millora de les instal·lacions quan està a punt de complir un segle d’existència, cosa que passarà l’any que ve.

El granulador ofereix quatre millores en el sistema productiu de l’empresa. D’una banda, permet augmentar el rendiment productiu a les granges en reduir les pèrdues a les menjadores i facilitar la selecció dels ingredients pels mateixos animals.

D’altra banda, incrementa la densitat del pinso, la qual cosa redueix el cost del transport, i en facilita la manipulació a les granges. Finalment, a més d’elevar la qualitat nutricional del pinso, augmenta la seua qualitat higiènica, a causa que aquest és sotmès a un procés de cocció a elevades temperatures.

Malgrat la incorporació del granulador, Pinsos Gòdia continuarà oferint als seus clients la possibilitat de subministrar-los el pinso en format de farina, que en ocasions resulta més adequada en funció de les necessitats alimentàries dels animals.


L’ajuntament d'Almatret continua repartint aigua en garrafes als veïns

L’ajuntament d’Almatret manté el repartiment de garrafes d’aigua als veïns després del positiu de metolaclor registrat la setmana passada a la xarxa de distribució local, que ha comportat la recomanació de no consumir aigua de l’aixeta. El repartiment d’ahir va tenir lloc a la sala de ball de la Societat.

Infolleida