Més d'una trentena d'espectacles al festival de Pallassos i Bufons d'Alcoletge

02/04/2019

Més d'una trentena d'espectacles composen el cartell de la 8a edició del festival de Pallassos i Buffons a la gorra Buuf!!!! D'Alcoletge. Enguany mantindran el seu format més tradicional dedicat al públic familiar però també s'inclouran actuacions exclusives per adults amb artistes de renom com Leo Bassi o la nord-americana laura Herts. L'organització de l'esdeveniment, ja consolidat, espera mantenir el gruix d'assistència d'altres anys arribant als 5 mil visitant

El festival de pallassos i Bufons d'Alcoletge arriba a la seva 8a edició carregat d'una trentena d'espectacles amb nom propi. Pujaran sobre l'escenari l'actor i còmic italià Leo bassi, l'artista argentina Jimena Cavalleti, la catalana Marta Renyer i la nord-americana Laura Herts, entre molts altres. També 19 companyies nacionals i internacionals amb un format molt proper al públic que manté la cultura de la gorra. Una tradició que el Buff vol mantenir homenatjant la història del sector.

La programació està dedicada a un públic més familiar però enguany també s'aposta per augmentar l'oferta per adults amb pallassos com Javier Ariza que ha actuat en l'acte de presentació del festival.

La festa tindrà lloc del 12 al 14 d'abril en diferents espais del municipi Alcoletge. S'espera mantenir una assistència multitudinària com en passades edicions arribant als 5 mil visitants.
Gina Raymat (LleidaTV)