L’obra “Veïnes”, del grup Bao-Bap Teatre, tancarà demà la VII Setmana Cultural d’Almenar

25/10/2019

L’obra “Veïnes”, del grup Bao-Bap Teatre, tancarà demà dissabte la VII Setmana Cultural d’Almenar, iniciativa que ha aplegat aquests dies mitja dotzena d’activitats. La representació tindrà lloc a les 20 h al Local Social d’Almenar en el marc de les XVI Vesprades Teatrals. La peça, escrita i dirigida per Carles Gòdia, és una divertida comèdia, ambientada en un poble en el que s’originen embolics que les veïnes del poble encara compliquen més amb tota mena de rumors.

 

Prèviament, a les 11 h, a la Sala d’Actes de Biblioteca Pública hi haurà un debat que, amb el títol “Feminismes, per a què?”, centrarà els seus continguts en la situació, tendències i futur dels moviments feministes.

 

D’altra banda, avui divendres a les 19 h, i també dins la VII Setmana Cultural, la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública acollirà la presentació del llibre “El còdol i els seus cercles” a càrrec de la seva autora, M. Dolors Coll Magrí, poetessa d’Almenar. L’obra, publicada per Pagès Editors, va guanyar el 34è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol, dins els Premis Literaris 2018 organitzats per l' Ajuntament de Roda de Ter.

 

Segons l’autora, “el còdol és, amb l'existència humana, el protagonista o punt d'inspiració dels poemes, tan proper del fluir de les aigües del riu Noguera Ribagorçana, afluent del Segre de gran interès biogeogràfic que, amb el seu ufanós bosc de ribera, forma part del paisatge únic de l'horta d'Almenar”. 

Infolleida