L'Institut Joan Solà de Torrefarrera participa en un programa d'intercanvi amb estudiants romanesos

16/03/2018

Del 12 al 16 de març, l'Institut Joan Solà de Torrefarrera ha rebut la visita d'11 alumnes del Liceul National de Informatica Arad, de la ciutat d'Arad (Romania). La trobada s'emmarca en el projecte eTwinning "Health and sustainability through cultures" (salut i sostenibilitat a través de les cultures), en el marc del qual els alumnes reflexionen sobre els hàbits en relació a la salut i en relació a la gestió de residus.

Ahir dijous 15 de març, estudiants i professores de Romania van visitar l'Ajuntament de Torrefarrera on van ser rebuts per l'alcalde de la localitat, Jordi Latorre.

En la seva estada a Torrefarrera, els alumnes d'Arad estan gaudint d'altres activitats de contacte amb la cultura local, com ara una exhibició i taller de sardanes, visita a Lleida i als seus monuments més destacats, presentació sobre tradicions catalanes i introducció a la llengua catalana. A més, han participat en una sessió de coneixença de l'alumnat d'origen romanès que estudia a l'Institut Joan Solà.

En el marc d'aquesta activitat, al mes de maig, els nois i noies de l'Institut Joan Solà tornaran la visita als companys de Romania.

InfoLleida