L'Institut d'Alcarràs acull una trentena d'estudiants de Croacia, Bulgaria i Letonia

20/04/2018

En el marc del projecte Erasmus KA2

L’Institut d’Alcarràs ha rebut aquesta setmana la visita d’una trentena d’estudiants de Croacia, Bulgaria i Letonia en el marc del projecte Erasmus KA 2.

Durant l’estada, els estudiants forans han pogut gaudir de la cultura catalana amb diverses activitats i a través de la convivència amb les famílies alcarrasines.

Un grup d'alumnes del centre ja va viatjar a Letònia el passat mes de novembre i dos grups més aniran a Croàcia i Bulgària durant el curs que ve. Una experiència que asseguren que és molt profitosa.

L’Institut no només participa en projectes d’intercanvis entre alumnes, els professors també assisteixen a cursos de formació fora del país en el marc del programa Erasmus KA 1.

L’experiència tant d’alumnes com de professors és molt positiva i de fet, des de l’any 2001 que el centre ha apostat per aquest tipus d'iniciatives a nivell internacional.

I és que l’Institut d’Alcarràs és capdavanter en intercanvis d’alumnes. Tant és així que enguany és l'únic centre de tota la província amb 2 programes Erasmus aprovats en la mateixa convocatòria.

Joan Llompart