L'alcalde de Seròs afirma que hi ha acord per la cessió dels terrenys pel nou Parc de Bombers

07/02/2018

Respon a les queixes dels bombers i del grup municipal del PDeCAT, que l'acusen de ratardar el tràmit

L’alcalde de Seròs, Gabriel Pena, d’Esquerra Republicana ha volgut desmentir les acusacions del grup municipal del PDeCAT i dels bombers voluntaris en què se l’acusava a ell i a l’equip de govern de no voler cedir els  terrenys per fer el nou Parc de Bombers.

Segons el primer edil, tot plegat es tracta d’una manipulació. Afirma que el Parc es farà i que ja s’ha acordat la cessió dels terrenys amb la direcció general d’Urbanisme i el departament d’Interior.

Els bombers reclamen des de fa anys el nou equipament ja que l’actual està molt malmès i es va haver d’apuntalar ara fa 2 anys.

A l’estiu del 2017 ja hi havia una partida de 800.000 euros reservada a la construcció del parc i l’acord per la cessió d’uns terrenys, però un informe impedia la construcció de l’edifici a l’estar ubicat en una zona inundable.

El cos de bombers es queixa, a través d’una carta, de que l’alcalde no va comunicar aquesta informació quan tocava i que tampoc se’ls ha informat de cap acord per la cessió dels nous terrenys.

Els bombers també diuen que el grup municipal del PDeCAT no ha intercedit a l’hora de decidir fer la nota informativa i afirmen que el retard en el tràmit de sessió dels terrenys pot fer perillar els 800.000 euros de la Generalitat.

Joan Llompart