L’alcalde d’Almacelles es reuneix amb el conseller de Territori i Sostenibilitat per tractar sobre la necessitat de disposar d’habitatge social i sobre l’estat del poligon industrial

18/07/2019

L’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz, s’ha reunit avui amb el conseller de Territori i Sostenibilitat Sr. Damià Calvet, a fi de fer-li arribar la necessitat d’aquest Ajuntament de disposar d’habitatges socials per fer front a diferents necessitats que ara mateix pateix el municipi.

 

D’una banda, una part d’aquest habitatge social podria anar encaminat a la demanda de lloguer de parelles i gent jove del municipi. Ara mateix, hi ha una població de prop de 1.800 joves a Almacelles (entre els 20 i els 39 anys), que suposen un 24% de la població total i que demanda cada cop més habitatge de lloguer a preus raonables. D’altra banda, l’Ajuntament d’Almacelles també estaria disposat a tenir alguns habitatges per destinar-los a finalitats socials: pisos tutelats per a gent gran desemparada, víctimes de violència de gènere, persones sense recursos que necessiten puntualment un habitatge per motius de desnonaments, col·lapse d’edificis, etc.

 

Al mateix temps, l’alcalde Josep Ibarz, també demanarà al conseller de Territori i Sostenibilitat l’estat del nou polígon industrial que promou l’INCASÒL, així com possibles ampliacions d’aquesta àrea industrial. Val a dir que, de l’èxit d’aquestes noves zones industrials, també en dependria –segurament- un increment de la demanda de nou habitatge per part de més gent jove.

 

Infolleida