L'alcalde d'Alcarràs exigeix, davant l'evolució positiva dels contagis al Baix Segrià, sortir de la zona de confinament estricte

28/07/2020

Manel Ezquerra diu que "el sacrifici, conscienciació i responsabilitat de la ciutadania ens avala."

L'alcalde d'Alcarràs, Manel Ezquerra, una vegada conegudes les noves xifres de contagis del Covid 19 facilitades pel departament de Salut, ha tornat a exigir aquesta mateixa tarda "una revisió al desajust de mesures estrictes al nostre territori. El sacrifici, conscienciació i responsabilitat de la ciutadania ens avala per tal d'equiparar-nos a la resta del Segrià i a l'àrea metropolitana de Barcelona".
En una nota feta pública fa mitja hora, Manel Ezquerra diu això:

"Després del cribratge amb testos massius, fet per tot el Baix Segrià i després de veure decréixer el nombre de contagis: Esperem una revisió al desajust de mesures estrictes al nostre territori. El sacrifici, conscienciació i responsabilitat de la ciutadania ens avala per tal d'equiparar-nos a la resta del Segrià i a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Està clar que hem estat durant uns dies en una situació desfavorable, però gràcies a l'esforç de molta gent, la tendència és a una millora progressiva. La ciutadania s'ha conscienciat moltíssim. El distanciament i l'ús de la mascareta segurament és dels municipis on s'està practicant més, sancionant quan s'escau. Volem arribar al 100%. Insistirem en tot el que estigui al nostre abast.

La Salut és la prioritat i treballem per salvaguardar-la al màxim. Però algunes mesures tan estrictes estan ofegant el teixit econòmic. Esperem que s'aixequin aquestes mesures restrictives a partir del dia 30 de juliol a les 16:00 h pel bé de l'economia d'Alcarràs ‬i municipis propers.

En aquesta gràfica podem veure com la nostra área bàsica sanitària que inclou els municipis de Torres de Segre i Soses estem decreixent en el nombre de contagis respecte la setmana anterior."

Infolleida