L’Ajuntament de Torrefarrera obre el termini per sol·licitar 43 noves parades del mercat municipal

21/07/2022

L’objecte de licitació son 43 parades, 32 del sector alimentari i 11, del sector no alimentari. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 3 d’agost i la tramitació és exclusivament electrònica mitjançant el Perfil del Contractant de la web de Torrefarrera

L’Ajuntament de Torrefarrera ha obert el termini per sol·licitar noves parades del mercat municipal dels diumenges. En concret, l’objecte de licitació són 43 llicències de parades, 32 del sector alimentari i 11 del sector no alimentari. Es podran presentar les sol·licituds fins el 3 d’agost i la tramitació és exclusivament electrònica mitjançant el Perfil del Contractant de la web de Torrefarrera.  El termini d’atorgament és per 15 anys.

 

El mercat municipal de Torrefarrera està situat al polígon industrial, al costat de l’autovia A-2, com un dels principals accessos de comunicació i té una extensió de 25.000 m2, consta, actualment, de 230 parades i rep uns 5.000 visitants setmanals. Té lloc tots els diumenges de l’any de 9.00 h a 14.00 h.

 

La seva oferta comercial es molt variada: alimentació (fruita i verdura, pollastres a l’ast, xurreria, i parades especialitzades de productors propis), drogueria i perfumeria, sabateria i tèxtil, equipament de la persona, parament de la llar, etcètera.

Infolleida