L'Ajuntament de Rosselló fa dos portes més a l'escola del poble per evitar aglomeracions d'alumnes

01/09/2020

Reunió entre representants de l’Ajuntament i les direccions de les escoles rossellonenques entorn a l’inici del curs escolar.

Les Regidories de Sanitat i d'Ensenyament de l'Ajuntament de Rosselló han mantingut aquest dilluns una reunió telemàtica amb les direccions de l'Escola La Rosella, l'Escola Bressol Municipal Pas a Pas i l'Escola de Música Municipal de Rosselló per coordinar el treball per a l'inici del curs escolar 2020/2021. Manel Plana, Regidor d’Ensenyament, ha volgut destacar la implicació de les direccions de les escoles.
Des del consistori demanen que se’ls convoqui abans de començar el curs per tenir clar el que han de fer, especialment amb l’Escola Bressol i l’Escola de Música de titularitat municipal. En referència a aquestes escoles, Plana posa en valor que les inscripcions estan anant molt bé
La trobada entre Ajuntament i direccions ha estat una continuació del que ja s’havia fet abans de començar les vacances. De fet, a l’Escola La Rosella s’han dut a terme algunes obres d’adaptació com per exemple l’obertura de dues portes més per fer el procés d’entrada i sortida de forma esglaonada tot evitant les aglomeracions.
Ràdio Rosselló