L’Ajuntament d'Alpicat repartirà més de 3.000€ i 400 mascaretes en la campanya nadalenca de suport al comerç local

22/12/2020

Ho farà mitjançant el concurs ‘Compra, rasca i guanya’, al qual s’han adherit 45 comerços i establiments de la població.

L’Ajuntament d’Alpicat impulsa durant aquestes festes una campanya nadalenca en suport del comerç local en la que repartirà 3.000€ en premis.

Sota el nom de ‘Compra, rasca, guanya’, la campanya arriba després de la iniciativa ‘El comerç d’Alpicat té molt a dir’ i, com aquella, s’emmarca dins la línia de suport al comerç local que defensa l’equip de govern de l’Ajuntament i en particular la Regidoria de Comerç que encapçala Teresa Bosch. En aquest mateix sentit cal recordar també que en els pressupostos de l’Ajuntament per al 2021 s’ha reflectit un increment del 200% en les partides destinades a la promoció econòmica dels comerços i negocis afectats per la pandèmia i per promoure el comerç local.

Centrant-nos en la campanya ‘Compra, rasca, guanya’, es va iniciar l’11 de desembre i s’allargarà fins al 14 de gener, i hi prendran part 45 establiments. Segons les bases de la iniciativa (es poden consultar al web www.alpicat.cat/compraalpicat), per les compres realitzades, els establiments repartiran entre els clients butlletes del tipus ‘rasca’ de quatre tipus: amb un premi de 5€, amb un premi de 10€ (en tots dos casos per comprar en els 45 establiments que participen de la campanya i que hauran de gastar-se íntegrament en una sola vegada per compres o serveis que superin el doble del premi obtingut), amb el premi d’una mascareta higiènica reutilitzable amb el logotip del comerç d’Alpicat, i amb butlletes no premiades. Aquestes últimes tindran una segona oportunitat de guanyar, ja que, degudament omplertes, es podran dipositar en dos urnes, una ubicada a l’Ajuntament en horari de matí i l'altra a la Biblioteca en horari de matí i tarda, i així entraran en un sorteig que es farà el 15 de gener i en què hi haurà un premi de 100€, un premi de 50€ i cinc premis de 20€, tots ells en vals de compra bescanviables al comerç adherit. En total, doncs, la campanya repartirà més de 3.000€ en premis, a més de 400 mascaretes.

Infolleida