L’Ajuntament d’Alpicat inicia la instal·lació de 53 illes de contenidors per facilitar la recollida selectiva

31/07/2018

L’Ajuntament d’Alpicat ha iniciat la instal·lació de les illes dels nous contenidors que han de facilitar la recollida selectiva.

Així, les illes de contenidors ja s’estan implantant totes elles amb els cinc tipus de fraccions (Envasos, Paper, Vidre, Orgànica i Rebuig) per tal de facilitar i fomentar la recollida selectiva.

La previsió és que en total es col·loquin 53 illes en diferents llocs estratègics de la població. Cadascuna d’aquestes illes ocupa un espai d’uns 7 metres de llarg. La instal·lació es preveu que estigui completada aquesta mateixa setmana.

Cal recordar que aquest sistema de recollida d’escombraries en illes de contenidors va ser escollit per votació en una consulta convocada per l’Ajuntament entre tots els alpicatins i alpicatines, que havia de triar entre aquesta opció i la de l sistema de recollida porta a porta.

També cal tenir en compte que totes aquelles deixalles que no poden anar en cap dels cinc tipus de contenidors que s’estan instal·lant, s’hauran de dipositar a la deixalleria
municipal dins el nou horari que s’ha establert per aquest servei, que és els dimarts i divendres, al matí de 9 h a 12.40 h i a la tarda, de 16 h a 19 h. L’Ajuntament recorda als
usuaris que, fora d’aquest horari, no es pot deixar cap tipus d'andròmina.
Infolleida