L’Ajuntament d'Almacelles treu a concurs cinc places per al control d’accés i el manteniment de les piscines

19/04/2023

També es crea una borsa de treball exclusiva per al període de piscines 2023

L’Ajuntament d’Almacelles ha tret a concurs dues places per a persones operàries de control d’accés a les piscines i tres places per a personal de manteniment de les piscines per a la temporada 2023. Igualment, el consistori ha creat una borsa de treball exclusivament per al període de piscines 2023.

 

Es tracta de cinc contractes laborals temporals, a jornada completa, des del mes de maig per al personal de manteniment i des del mes de juny per al personal de porta, i fins a la finalització del servei de piscines municipals, a mitjans de setembre. El període per a presentar sol·licituds va començar aquest 13 d’abril i finalitza el pròxim 3 de maig.

 

Les persones aspirants hauran de tenir com a mínim 16 anys, graduat escolar i hauran d’acreditar, com a mínim, el nivell bàsic de català. Igualment, es valoraran les titulacions i els cursos relacionats amb l’àrea de treball, entre altres requeriments.

 

Les tasques d’ambdós tipus d’operaris

El personal encarregat del control d’accés haurà d’atendre i facilitar informació a les persones usuàries i organitzar-ne l’entrada. També haurà de controlar i organitzar la zona d’espera, portar el control de les entrades i sortides del recinte de la piscina, així com fer gestions administratives com és el cas de la venda d’entrades, portar la recaptació al banc i anar a buscar canvi. Igualment, el personal a càrrec del control d’accés haurà de fer complir la normativa relativa a les mesures higièniques i de seguretat de les instal·lacions de la piscina municipal, mantenir neta la taula i la zona del recinte d’entrada a les instal·lacions i controlar el compliment de l’aforament màxim, entre altres coses.

 

Pel que fa a les persones operàries de manteniment, hauran de tenir cura del tractament i la cloració de les aigües de les piscines, fer les analítiques necessàries i anotar-les al llibre de control, així com tealitzar les tasques de depuració, neteja de filtres, control de l’aigua d’entrada i la cisterna de compensació. Igualment, seran les persones encarregades del manteniment de les instal·lacions i espais de la piscina, com és el cas dels vasos de les piscines, l’aigua, les platges, les canaletes dels desguassos, reixetes, rajoles, mobiliari, utillatge del recinte, dutxes del recinte i lavabo, i hauran de passar el neteja fons a la piscina. Així mateix, hauran de realitzar tasques de neteja de les instal·lacions, regar la gespa i mantenir en ordre la zona subterrània de depuració, cloració i les escales d’accés, entre altres coses.

 

Una vegada s’hagin determinat les persones seleccionades, a través d’un concurs de mèrits, seran notificades degudament, i la resta d’aspirants que hagin superat aquest procés entraran a formar part d’una borsa de treball que solament tindrà validesa durant el mesos en què l’Ajuntament d’Almacelles oferirà el servei de piscina municipal temporada 2023.

Infolleida