L’Ajuntament d’Alcarràs reforça el seu equip amb tres joves que gaudiran de la seva primera experiència laboral

04/10/2021

L’Ajuntament d’Alcarràs, amb l’objectiu d’afavorir l’emancipació i autonomia de la població menor de 30 anys, torna de nou enguany a ser partícip del programa de Garantia Juvenil que subvencionen el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i reforça amb tres persones joves el seu equip.

En concret, ho fa amb tres persones que s’han incorporat aquests darrers dies de setembre en règim de pràctiques i amb un contracte de sis mesos cadascuna. Durant aquest temps, prestaran suport als serveis tècnics de les àrees de Joventut i Ensenyament, ubicades totes dues al Centre Cultural Municipal Lo Casino, als serveis administratius de l’àrea d’Esports i al personal tècnic de l’àrea de Serveis a les Persones, el qual treballa a Ca l’Hereu.

Iniciativa Europea

La incorporació d’aquests tres professionals a l’equip municipal forma part d’una iniciativa d’abast europeu dissenyada, recorda el regidor de Joventut, Gerard Companys, “per  millorar l’ocupabilitat de les persones joves mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral les quals permetran, de ben segur, una incorporació al mercat laboral estable i duradora. Gaudir d’una primera experiència laboral a una entitat com el nostre Ajuntament és una oportunitat que cal aprofitar”. El desembre passat, també durant sis mesos, l’Ajuntament ja va contractar una persona per donar suport a la seva àrea de Serveis a les Persones. El programa de Garantia Juvenil s’impulsa des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i els contractes de treball subscrits en el marc d’aquest programa estan efectuats d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Infolleida