L’Ajuntament d’Alcarràs arranja el camí Cap de la Vall

04/10/2019

L’Ajuntament d’Alcarràs executarà durant aquest octubre les actuacions de conservació, manteniment i reparació del camí Cap de la Vall, de titularitat municipal i el qual es troba en mal estat a causa de les pluges

L’Ajuntament d’Alcarràs executarà durant aquest octubre les actuacions de conservació, manteniment i reparació del camí Cap de la Vall, de titularitat municipal i el qual es troba en mal estat a causa de les pluges. Així mateix, també ha adjudicat les obres de soteig que es realitzaran a altres camins del terme municipal. Els arranjaments s’han adjudicat a diverses empreses locals i suposen una inversió de 133.094,79 euros, IVA inclòs.

En concret, les actuacions de reparació del camí Cap de la Vall suposen un cost de 93.445,75 euros, IVA inclòs. Dins d’aquest projecte tindran lloc quatre actuacions independents amb diverses empreses: sanejament i regeneració del camí, aixecament d’un tram de 200 metres del camí i pavimentació amb reg asfàltic. La primera obra, que ja s’està duent a terme, consisteix en la construcció d’una cuneta amb un tub de PVC per drenar les aigües.

Cal recordar que, a causa de les pluges de la passada tardor i a l’augment de les zones de reg per aspersió, s’ha produït un entollament constant al camí de Cap de la Vall que ha suposat la deformació de la via i l’aparició de sots en algunes parts que cal reparar.

Altres actuacions de soteig

D’altra banda, pròximament també es repararan altres camins del terme municipal que requereixen una actuació de soteig urgent per part de l’Ajuntament. Les obres s’han adjudicat per un import de 39.649,04 euros, IVA inclòs, i contemplen l’arranjament dels sots i les zones erosionades del paviment d’aquests camins, que suposen un total de 13,5 quilòmetres del terme municipal.

Infolleida