L’Ajuntament d’Almacelles continua apostant per les polítiques que afavoreixin la sostenibilitat mediambiental

27/11/2019

L’Ajuntament d’Almacelles, tal com ja va fent des del 2011, continuarà apostant per recolzar i facilitar totes aquelles iniciatives i actuacions que intentin pal·liar, ni que sigui modestament, la crisi climàtica a la què ens estem enfrontant cada cop d’una manera més significativa.

 

Així, en les properes Ordenances Fiscals previstes per a l’exercici de 2020, i pel que fa a l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO); es contempla una bonificació del 95% en les contruccions de nova planta que incorporin energies renovables en el consum d’aquestes al 100%. Així mateix, també hi haurà una bonificació del 95% en les construccions de nova planta que contemplin covertes verdes.

 

Pel que fa als vehicles, hi haurà un bonificació  del 75% per als vehicles que utilitzen biogàs, gas natural, gas comprimit, metà, metanol, hidrògen i derivats d'olis; així com també per als vehicles amb motor elèctric i bimodal. Val a dir que, en aquest sentit, l’Ajuntament d’Almacelles fou un dels municipis pioners en emprar vehicles policials híbrids i completament elèctrics.

Infolleida